lunes, 22 de junio de 2015

Llibertat per Alfon

Per la llibertat d'Alfon i crònica de la concentració de Barcelona


Des del PML (RC) volem expressar la nostra repulsa després de conèixer que el company Alfon tornarà a patir el règim FIES-5 dins de presó. 

Aquesta mesura, aplicada a narcotraficants o assassins, només reforça l'evidència del tracte injust que pateix Alfonso al tractar-se d'un PRES POLÍTIC. 

El cas d' Alfon, un evident muntatge policial, és una prova més del procés de feixistització que es viu actualment a Espanya. Des del PML (RC) denunciem i combatem el paper que juga l'Estat burgès reprimint cada mostra de lluita obrera i solidaritat de classe. 

Volem expressar tota la nostra solidaritat, no només amb Alfon, sinó amb tots els presos polítics, empresonats per lluitar pels drets de la classe obrera.


La concentració s'inicià a les 20.00h a la Plaça Revolució del barri de Gràcia de Barcelona. Finalment, degut a les bones condicions per a realitzar-la, la concentració es va convertir  en una manifestació pels carrers de Barcelona, on no es van parar de sentir els crits a favor de l'alliberament d'Alfon i dels presos polítics. Van assistir aproximadament  unes 200 persones i a les 21.30 l'acte finalitzà amb la lectura de diversos comunicats.







No hay comentarios:

Publicar un comentario