viernes, 5 de junio de 2015

Per la llibertat immediata dels camarades del RCP

Per la llibertat immediata dels camarades del RCP


El dia 1 de Maig diversos camarades del Partit Comunista Revolucionari d'Egipte, en el marc de la lluita del dia dels treballadors, van ser detinguts i empresonats pel règim reaccionari d'Al-Sisi, incloent al seu Secretari general Saed Bayoumi.

Exigim la seva posada en llibertat sense càrrecs de forma immediata. Aquest és l'enèsim intent per part de la burgesia egípcia "d'escapçar" a les forces revolucionaries a l'Egipte, objectiu que no podran aconseguir.

Des del PML(RC) volem donar tot el nostre recolzament al RCP i amb aquest fi iniciem una campanya per la seva llibertat per tot l'Estat espanyol a la que invitem a que s'uneixin tots els col·lectius i partits que ho desitgin.

La solidaritat internacional és un arma en mans del proletariat; és el nostre deure denunciar aquesta situació i fer tot el possible per donar a conèixer aquesta situació que pateix el RCP.

El proper 8 de Juny a les 18:00 anirem a concentrar-nos per primera vegada davant l'ambaixada d'Egipte a Madrid. Així mateix començarem una campanya d'agitació i difusió d'aquesta situació i en contra del govern reaccionari egipci.

PML(RC)

Llibertat Saed Bayoumi!


Llibertat presos polítics del RCP!

Visca l'internacionalisme proletari!

No hay comentarios:

Publicar un comentario