martes, 15 de septiembre de 2015

Contra la criminalització dels comunistes a Espanya

Contra la criminalització dels comunistes a Espanya

En relació amb la persecució política, policial i judicial dels comunistes que van combatre en el Batalló Internacional per la Llibertat a Rojava, diferents organitzacions i partits revolucionaris, tant de dins com de fora de les nostres fronteres, han signat un comunicat en suport i solidaritat amb ells.


Contra la criminalització dels comunistes a Espanya

 El passat 6 de juliol van ser detinguts a Madrid dos camarades del PML (RC) per haver combatut al Batalló per la Llibertat a Rojava contra el Daesh.

Espanya és l'únic país d'Europa que persegueix i tracta com a terroristes a aquells que donen la seva vida lluitant contra la barbàrie de l'islamisme radical.

Assistim un cop més a un procés de criminalització per part del Govern a través dels mitjans de comunicació de masses.

Els dos camarades són marxistes-leninistes que van decidir sumar-se a una brigada internacional comunista, arriscar la seva vida per la causa més justa, la lluita per la llibertat, per l'emancipació de la nostra classe.

No són terroristes, són els que han anat a enfrontar-se al terror de l'Estat Islàmic.

És el nostre deure com a marxistes-leninistes solidaritzar-nos amb ells i denunciar públicament la campanya de criminalització contra ells i contra el seu partit.

Se'ls acusa de pertinença a organització terrorista. Res més allunyat de la realitat: són militants del PML (RC) i no pertanyen a cap altra estructura. Durant la seva estada a Rojava van pertànyer al Batalló Internacional per la Llibertat, però al seu retorn van deixar el Batalló i continuen amb la seva militància comunista en el seu partit. L'acusació no té cap fonament.

Tots els signants d'aquest comunicat volem mostrar la nostra repulsa a aquesta campanya de criminalització dels comunistes, la finalitat no és altre que llastrar als comunistes i que no puguin ser coherents amb un principi tan important com és l'internacionalisme proletari.

Per l'absolució dels nostres camarades.

Visca l'internacionalisme proletari!

Visca el Marxisme-Leninisme!




Signants del Comunicat:


PML (RC), Espanya.
PCE (M-L), Espanya.
Herri Gorri, Euskal Herria.
ROC (ML), França.
MLPD, Alemanya.
Partit Rada, ex Iugoslàvia.
ESP, Turquia.
PPSR WATAD, Tunísia.
Comité Extérieur des ML Marocains, Marroc.
Organisation of Iranian People Fedaii Guerrilles, Iran.


Per adhesions, enviar correu electrònic a reconstruccioncomunista@gmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario