viernes, 18 de septiembre de 2015

Es constitueix PML(RC) Catalunya

Es constitueix PML(RC) Catalunya:

Nou Blog, click a la imatge:
Ens enorgulleix comunicar que a causa dels canvis quantitatius, creació de noves cèl·lules i destacaments, que alhora comporten intrínsecament canvis qualitatius, es constitueix el Partit Marxista Leninista (Reconstrucció Comunista) a Catalunya. No oblidem però, que per als marxistes-leninistes la prioritat és la qualitat enfront de la quantitat. Fa menys d'un any es creava la primera cèl·lula oficial a Catalunya, fruit del tenaç, que no fàcil, treball,i a sobreposar-se una vegada i una altra a majors adversitats. Però això ja quedà lluny. De nou els principis, la disciplina, la humilitat i el treball, units com un sol puny tornen a colpejar a les errònies prediccions i als atacs dels enemics de classe, i per tant enemics del nostre partit. 

"La nostra força resideix en la unitat de pensaments i acció de la nostra direcció i de tot el nostre partit" E. Hoxha 

Som un partit marxista-leninista i ens correspon, davant de qualsevol esdeveniment, adoptar una posició marxista-leninista. Com per exemple en la qüestió nacional, el procés actual a Catalunya. Una qüestió que els autodenominats partits comunistes, assenyalem-los, revisionistes, passen per alt. I a la qual oportunistes, reformistes i altres elements suposadament revolucionaris obliden qualsevol teoria marxista-leninista per abocar-se tal aventurista faria i allargar la mà a la burgesia nacional, que és qui realment porta les regnes i decideix qualsevol cosa en tot el procés. Malgrat les calúmnies i difamacions que s'han abocat sobre nosaltres, si estem a favor del dret a l'autodeterminació, però sempre que sigui un avenç real per a la classe obrera. Pensem que perquè els obrers incideixin de veritat en aquest procés, és necessària l'eina del Partit. És el Partit qui ha d'incidir i impregnar de consciència revolucionària un procés com aquest, on tots els treballadors se sentin representats, i perquè si es donés el cas, la independència de Catalunya servís per debilitar l'imperialisme, tant espanyol, com europeu, prenent mesures realment revolucionàries. Per així donar un cop d'efecte, servir d'exemple i poder ajudar a la classe obrera d'altres pobles i nacions. 

"La nació té dret a organitzar-se sobre la base de l'autonomia. Té dret fins i tot a separar-se. Però això no vol dir que hagi de fer-ho sota qualssevol condicions, que l'autonomia o la separació siguin sempre ia tot arreu avantatjoses per a la nació, és a dir, per a la majoria d'ella, és a dir, per a les capes treballadores. "Stalin, marxisme i qüestió nacional. 

És el nostre deure recuperar aquí a Catalunya, i a la resta de l'Estat, la consciència revolucionària que històricament hi ha hagut. Això passa principalment per lluitar per reconstituir el Partit Comunista, marxista-leninista de nou tipus, superior i que deixi enrere l'estil legalista de la II Internacional. Per això animem a tots els marxistes-leninistes que se sentin identificats, a sumar-se al nostre projecte. 


“Per realitzar, però, la línia nacional, per portar a bon terme la lluita del recobrament de Catalunya, ens cal l'instrument essencial: el partit. Apliquem-nos aquestes sàvies paraules del company Dimitrov: «La pau pot i ha d'ésser conquistada per la lluita de masses. La victòria, ens ensenya Stalin, mai no arriba per si mateix; cal conquistar-la. I per conquistar-la, ara més que mai, la classe obrera necessitat partits forts i combatius, partits vinculats per mil lligams amb les masses; partits armats amb la teoria revolucionària d'avantguarda, partits capaços d'aprendre, de manera bolxevic, a lluitar per la victòria, sobre la base de l'experiència del gran partit de Lenin i Stalin. Partits així es van forjant i s'aniran forjant en les dures lluites del proletariat i dels treballadors contra l'enemic de classe. Solament tenint al davant partits així, els treballadors assoliran la victòria”. Joan Comorera en un discurs contra la guerra imperialista i per l'alliberació social i nacional de Catalunya.


PML(RC) Catalunya

No hay comentarios:

Publicar un comentario